Katasztrófavédelem

2024.05.15. 08:02

Öt méter magas fa kezdett füstölni Mátészalkán

Szon.hu

Forrás: illusztráció / katasztrófavédelem

Öt méter magas fa füstölt kedden Mátészalkán, a Nagykárolyi úton. A város hivatásos tűzoltói gyorssugárral a füstölést megszüntették, majd motoros láncfűrésszel a fát eltávolították.

Nyírbátorban a Debreceni utca végén két négyzetméteren gyümölcsös aljnövényzete égett. A lángokat a nyírbátori hivatásos tűzoltók fékezték meg, gyorssugárral.

Nyíregyházán, a Posta utcában a vasúti töltésparon, Kemecsén, a Dózsa közben az avar égett negyven négyzetméteren. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és gyorssugárral avatkoztak be a tűzeseteknél.

Vágástéri hulladék égett Besenyődön húsz négyzetméteren tegnap. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók gyorssugárral avatkoztak be.

Két személygépkocsi ütközött össze Nyíregyházán, a Derkovits és a Bottyán János utca kereszteződésében. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt - írta a katasztrófavédelem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában