Helyi közélet

2008.09.25. 15:36

A biciklijére esve, a járdán halt meg Újfehértón

<p>Újfehértó - A mentősök akkor már több mint fél órája hiába próbálták újraéleszteni a környéken lakó idős bácsit. – A járókelők találtak rá a járdán Gyuri bácsira, a kerékpárjára esve. <dia width="900" height="700" alt="A biciklijére esve, a járdán halt meg Újfehértón 2008.09.25."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/A_biciklij_re_esve__a_j_rd_n_halt_meg__jfeh/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="A biciklijére esve, a járdán halt meg Újfehértón 2008.09.25." /></a></dia></p>

Egy más témában eljárva, út közben akadtunk fotós kollégámmal egy végül is sikertelen újraélesztésre Újfehértón, a Kossuth utca közepe táján, ahol két mentőautó és egy rendőrségi kocsi is villódzva állt.

A mentősök akkor már több mint fél órája hiába próbálták újraéleszteni a környéken lakó idős bácsit. – A járókelők találtak rá a járdán Gyuri bácsira, a kerékpárjára esve. Külsérelmi nyom nem látszott rajta, feltehetően rosszul lét okozta halálát.

Kapcsolódó cikkek:
· Kamionoshalál a Záhonynál
· Edzés közben halt meg Koló 
· Elájultam a sétáló közepén
· szirena.szon.hu

- Lefler György -

Ezek is érdekelhetik