Helyi közélet

2008.09.18. 14:23

Drótszamarakkal közlekednek Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Az Európai Autómentes Napon átszelik a várost a kerékpárosok.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/drotszamarakkal-kozlekednek/cn/szon-news-km_01-20080918-014851">Az autómentes nap küldetése letölthető <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Európa-szerte autómentes nap lesz szombaton. Nyíregyházán 10 órakor a városi stadionban kezdődik a program, a megnyitó ünnepség után pattannak a résztvevők a kerékpárjaikra.

A drótszamarakkal a következő útvonalon kerekeznek át a városon: városi stadion, Sóstói út, Erdő sor, Északi körút, Mező utca, Vasgyár út, Széchenyi út, Országzászló tér, Luther utca, Bocskai utca, Belső körút, Hunyadi utca, Vay Ádám körút, Kossuth utca, Sóstói út, városi stadion.

A felvonulást követően a Nyíregyháza-Kótaj-Nagyhalász-Nyíregyháza útvonalon Aszfaltkoptató 55 teljesítménytúrát rendeznek. A rendezvény ideje alatt a Sóstói út Garibaldi út - Etel köz közötti szakaszát lezárják, a forgalmat a Sóstói útról az említett utakra terelik el.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában