Helyi közélet

2008.09.26. 18:32

Fizetett majd elhajtott a zebrán gázoló Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Csütörtökön délután fél négy körül Nyíregyházán, a Sóstói út és a Ferenc körút kereszteződésében egy kanyarodó autó elütött egy kamaszt, aki a zöld jelzésnél kerékpárját tolta át a kijelölt gyalogátkelőhelyen.</p>

18:31: Pénteken jelentkezett a rendőrségen az a nő, aki előző nap autójával a zebrán elsodort egy kamaszt. A hölgy a médiából értesült, hogy keresik, verziója a balesetről eltér a fiúétól. A körülményeket a rendőrségi eljárás tisztázza.

A korábban „Fizetett majd elhajtott a zebrán gázoló” címmel kiadott felhívás tárgytalan - tájékoztatta portálunkat Fülöp Gergely rendőr főhadnagy.

13:46: A kocsiból kiszállt egy nő, 10.000 forintot adott a gyereknek, majd elhajtott. A rendőrséget csak másnap értesítették a balesetről. A nyíregyházi kapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztásának gyanújával rendelt el nyomozást.

Az ismeretlen személygépkocsi a tanúk elmondása szerint egy sárga színű, csapott hátú Seat, vezetője egy 35-45 év körüli, szőkésbarna hajú nő volt, aki barna bőrkabátot és csizmát viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki információval tudja segíteni a nyomozást, hívja a (42) 524-600 telefonszámot vagy a 107-et!

Megpróbáltunk utána járni a történteknek, de se az ott élők, se a dolgozók nem tudtak az esetről.

Friss rendőrségi híreink:
· Örömlányok őrizetben
· Falat bontva tört be
· Műtrágyalopás Nagyecseden
· Szezonvégi kerékpárlopás
· Lakásbetörés Nyírszőlősben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában