Helyi közélet

2008.10.06. 16:43

Kislányuk szabadította ki a megkötözött szülőket Vásárosnaményban

<p>Vásárosnamény - Hétfőn hajnali öt óra körül három símaszkos alak tört rá házukban egy vásárosnaményi családra. <dia width="900" height="700" alt="Kislányuk szabadította ki a megkötözött szülőket Vásárosnaményban 2008.10.06."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kisl_nyuk_szabad_totta_ki_a_megk_t_z_tt_sz_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kislányuk szabadította ki a megkötözött szülőket Vásárosnaményban 2008.10.06." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/vasarosnameny-rablas-tamadas-kikotozte-kislany.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

16:41: A város határában lévő utcában takaros házak sorakoznak. Ezek egyikében történt a hétfő hajnali támadás. A sértettnek nem voltak olyan gazdasági ügyei amik magyarázhatnák a rablást. A szomszédok között volt, aki hat óra után érkezett haza, a rablásból semmit nem láthatott. A támadás sértettjei közül az édesapa nehezen formálja, alaposan meggondolja szavait, megértést kér és nem akar az esetről nyilatkozni. Látható sérülései ellenére igyekszik nyugalmat erőltetni magára, talán így tudja feleségét is megnyugtatni. A kislányt a támadók szerencsére nem bántották, így neki csak lelki sebei maradtak.

Az utcában lakók közül legkorábban Tamás Tibor buszvezető ébredt, nagyjából a hajnali támadás idején indult útra. Ő nem látott semmit, hangokat sem hallott az alig 50-60 méterre lévő ház felől. A többiek később ébredtek, Kázmér Adrienn a rendőrkocsik hangjára figyelt fel, akkor már hét körül járt az idő. A szomszédjai Rózsa Miklósné és Pongó Erzsébet azt mondták ez egy alapvetően csöndes, biztonságos környék, ismerik egymást az utcában, mindegyik épület több mint tíz éves.

A rendőrség adatgyűjtéssel kezdte a nyomozást, sokat segíthet majd az, amikor előkerül a családtól elvitt autó, amiről ezidő szerint nem sokat tudni.

10:06: A pénzt követelő ismeretlenek bántalmazták a családfőt, feleségével együtt megkötözték, majd a sértettek pénzével és autójával távoztak. A szülőket nyolcéves kislányuk szabadította ki. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság csoportos rablás miatt nagy erőkkel nyomoz a tettesek után, az eltulajdonított személygépkocsit körözik - tudtuk meg Fülöp Gergely sajtóreferenstől. 

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában