Helyi közélet

2008.11.26. 13:02

Aki trükköket alkalmaz, nem alkalmas a vezetésre

<p>Nyíregyháza - Dr. Hajzer László frakcióvezető-helyettes aggályosnak tartja az autóbuszállomás átadását a Szabolcs Volánnak, úgy vélte, a veszteségeket más úton is lehet rendezni.</p>

Elhibázottnak tartjuk a saját bevételek bázisszinten való tervezését, a központi normatívacsökkenésre fel kellett volna készülni, s nem értünk egyet a prognosztizált infláció mértékét meghaladó áremelésekkel sem – mondta a hétfőn elfogadott költségvetési koncepció kapcsán dr. Vinnai Győző, a Fidesz frakcióvezetője a szerdai sajtótájékoztatón.

A Város-Kép Kht. ügyvezető igazgatójának újbóli megválasztásának módját sunyi lépésnek nevezte, s kiemelte: a helyszíni kiosztással megkapott anyag címéből nem derült ki, hogy személyi kérdést is tartalmaz, a gyakorlat pedig az, hogy ilyen döntéseket zárt ülésen hoznak, azt azonban hozzátette, hogy az az ő felelősségük, hogy nem nézték meg az utólag kapott előterjesztést. A frakcióvezető azt mondta, hogy aki ilyen trükköket alkalmaz, nem alkalmas a városvezetésre.

Dr. Hajzer László frakcióvezető-helyettes aggályosnak tartja az autóbuszállomás átadását a Szabolcs Volánnak, úgy vélte, a veszteségeket más úton is lehet rendezni. – Van már egy rossz példa előttünk – mondta –: a Jókai teret a város eladta, majd évek múltán már csak sodródott az eseményekkel, s nem tudta befolyásolni, ami ott történik. Félő, hogy a buszpályaudvar ugyanerre a sorra jut.

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában