Helyi közélet

2008.11.04. 08:11

Kíválóan minősült a Nyírség Táncegyüttes

<p>Nyíregyháza, Hajdúböszörmény - Az elmúlt hét végén Hajdúböszörményben rendezték meg a Néptáncosok Országos Bemutató Színpada c. rendezvénysorozat idei negyedik bemutatóját. <dia width="900" height="700" alt="Kíválóan minősült a Nyírség Táncegyüttes 2008.11.04."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/K_v_l_an_min__337_s_lt_a_Ny_rs_g_T_ncegy_tt/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kíválóan minősült a Nyírség Táncegyüttes 2008.11.04." /></a></dia></p>

A kétévenként megrendezett minősítő fesztiválon ismét megmérette magát a Nyírség Táncegyüttes is, s a siker ezúttal sem kerülte el a nyíregyházi társulatot. A „Dalra, táncra, maskarára” c. műsorral - 146,5 pontot elérve a lehetséges 150-ből – ismét az idei eddigi legmagasabb eredménnyel nyerték el a Kiválóan Minősült Együttes címet - tudtuk meg a Nyírség Táncegyüttestől.

A műsort szerkesztette: Kácsor István
A koreográfiákat készítették: Ratkó Lujza, Kácsor-Ignácz Gabriella és Kácsor István valamint Demarcsek György
Közreműködött: a Szikes Zenekar

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában