Helyi közélet

2008.12.30. 14:22

Új rendészeti és bűnügyi igazgató Szabolcs-Szatmár-Beregben

<p>Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Ünnepélyes vezetői értekezleten búcsúzott kedden kollégáitól a nyugállományba vonuló Tamás György Lajos rendőr ezredes, rendészeti igazgató és dr. Kovács Sándor rendőr ezredes, bűnügyi igazgató. <dia width="960" height="800" alt="Új rendészeti és bűnügyi igazgató Szabolcs-Szatmár-Beregben 2008.12.30."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_j_rend_szeti__s_b__369_n_gyi_igazgat__Szab/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Új rendészeti és bűnügyi igazgató Szabolcs-Szatmár-Beregben 2008.12.30." /></a></dia></p>

Utódaik, Molnár László rendőr ezredes és dr. Tarcsa Csaba rendőr alezredes Samu István rendőr vezérőrnagytól, az ORFK rendészeti főigazgatójától vették át kinevezési parancsukat.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője dicséretben és jutalomban részesítette - a rendőrségnél eltöltött életpályája, kiemelkedő vezetői és emberi tulajdonságai elismeréseként - Tamás György Lajos rendőr ezredest és dr. Kovács Sándor rendőr ezredest, valamint kiváló munkájáért elismerésben részesítette Nagy István rendőr alezredest, az Idegenrendészeti Osztály vezetőjét.

Az ORFK Rendészeti Főigazgatója dicséretben és jutalomban részesítette Fekésházi Szabolcs rendőr századost, az Újfehértói Rendőrőrs parancsnokát. Az ORFK Bűnügyi Főigazgatója dicséretben és jutalomban részesítette Paronai János rendőr őrnagyot, a Tiszavasvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályvezetőjét. A Felső-Tisza Vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság vezetője árvízvédelmi kitüntetésben részesítette Tarnótzky Ákos rendőr őrnagyot, Botos László rendőr őrnagyot és Kompanek Sándor rendőr zászlóst. Kiváló munkavégzésért további 17 fő részesült megyei főkapitányi dicséretben és jutalomban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában