Helyi közélet

2008.12.04. 14:30

Kutya-macska-állatorvos barátság

<p>Tenyésztőktől a leendő állattartókig bárki megtalálja a választ kérdéseire a haziallat.hu-n.</p>

Használati utasítás 999 háziállathoz: így indult az internetes www.haziallat.hu  projekt. Minden emberrel élő jószágról egy rövid ismertető, ami beszámol arról, hogy az állat mit eszik, mit iszik, hol alszik, mit szeret.

Megtekinthető és tesztelhető (!) az összes kutya és macskafajta. Aki pedig tovább képezné magát az állattartás és -nevelés rejtelmeiben, több száz hasznos videóból tanulhat.

Az oldott hangulatról a humor gondoskodik: a háziállat.hu-n viccgyűjtemény kapcsolódik nyuszikától a pitt-bullig mindenhez. Az apróhirdetéseket böngésző, házikedvencre vágyók is megtalálják a számításukat, hiszen a portálon valószínűleg az ország legnagyobb hirdetési adatbázisa üzemel, naponta közel száz új állatos hirdetéssel.

A megbízható kutya- és macskatenyésztők is többnyire a háziállat.hu portálon kínálják a kiskutyákat és kiscicákat, hiszen sokkal nagyobb az esélye, hogy egy állatos magazint olvasóból szerető gazdi válik. A háziállat.hu mögött álló több tucat állatorvos gondoskodik arról, hogy a kedvencük megbetegedésével kapcsolatban tanácstalan gazdáknak segítsenek, azonnali információval szolgáljanak.

Dr. Háziállat szolgáltatásai ingyenesek, és az elmúlt hónapokban több ezer olvasó kérdésére adtak választ. Az ország legnagyobb elveszett-megkerült állatokat tartalmazó adatbázisa is a háziállat.hu portálon található: akinek elkóborol a kedvence, netán talál egy gazdátlan állatot, bízhat abban, hogy a háziállat.hu – szintén ingyenes – szolgáltatásával az állatok visszakerülhetnek otthonukba.

www.haziallat.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában