Helyi közélet

2008.12.22. 13:36

Rendszámcserés hármaskarambol Hodásznál

<p>Hodász - Vasárnap délelőtt három személygépkocsi karambolozott egymással Nyírcsászári és Hodász között. A baleset nyomán egy súlyos és két könnyű sérültet kellett kórházba vinni. <dia width="960" height="800" alt="Rendszámcserés hármaskarambol Hodásznál 2008.12.22."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Rendsz_mcser_s_h_rmaskarambol_Hod_szn_l_200/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Rendszámcserés hármaskarambol Hodásznál 2008.12.22." /></a></dia></p>

Egy időben kaptak riasztást a műszaki mentéshez a mátészalkai és a nyírbátori tűzoltók, mert egy autó az árokba vágódott, a sérültek pedig beszorultak a roncsokba. Az elsődleges információ szerint egy Renault Clio és egy vele szemben érkező Volvo ütközött össze.

A koccanás nyomán a Volvo oldalába szúródott a Renault rendszáma. Az esőtől vizes úton az ütközés nyomán a Volvoárokba sodródott. Az aszfalton megpördülő Renaultba egy Daewoo ütközött bele, aminek a rendszáma beleszúródott a Renult oldalába. A rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítására. Átmenetileg az utat teljes szélességében le kellett zárni. Az anyagi kár milliós nagyságrendű.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor - 

Ezek is érdekelhetik