Helyi közélet

2010.08.04. 16:50

Az öt legbizarrabb segédeszköz Nyíregyházán!

<p>Az esős időben szerettük volna kissé felforrósítani a levegőt, így csaptunk egy kört Nyíregyháza egyik legforgalmasabb szexshopjában és az öt legbizarrabb szexuális segédeszköz után kutattunk. Nézze meg Ön is, milyen tárgyak kerültek fel a top 5-ös listánkra!</p>

Nyíregyházám a Szent István utca 58 szám alatti Intim Center szaküzlet bőséges szexuális jellegű segédeszközzel, különféle szerekkel, vicces tárgyakkal várja a férfi és hölgy vásárlóit egyaránt. Ebbe az üzletbe tértünk be mi is és a bőséges kínálatból megpróbáltuk kiválasztani az öt legelvetemültebb szexjátékot. Nos, íme a lista csökkenő sorrendben:

5. A vízibráner


Listánk utolsó helyére egy fallosz kinézetű vízipisztoly került, amely mind kinézetével, mind funkciójával kiérdemelte, hogy felkerüljön a listánkra. Elvégre gondoljunk csak bele, milyen fogadtatásunk lenne egy ilyen vízipisztollyal a strandokon, de akár abba is belegondolhatunk, milyen gyakorlati haszna lehet egy spriccelő műfallosznak.

4. A rózsaszín ütvefúró


Listánk negyedik helyére egy rózsaszín gyönyörűség került, amely megjelenésében hasonlít egy a Barbie-házban felejtett ütvefúróra, de az ártatlansághoz a színén kívül nincs sok köze az extrém vibrátornak. Elvégre a fém hatást keltő golyócskák a tárgy elején forgó mozgást végeznek, de a vibrátorból kiálló rész sem fogantyúként teljesít szolgálatot, hanem azzal lehet bevenni a hátsó bejáratot.

3. Godzilla beájulna


Valószínűleg a japán mélytengeri hüllő is zavarba jönne a listánk negyedik helyére felkerült 45 centis műfallosztól, amely nem csak megjelenésével, hanem ütvefúróhoz hasonló pulzálásával is tekintélyt parancsoló. Meglepő, de az elárusító hölgytől megtudtuk, hogy a kis cuki segédeszköz Nyíregyházán igen jól fogy.

2. A mélytengeri állatka

Mindenki vegye jól szemügyre az áttetsző mélytengeri állatkára hasonlító valamit, amely szintén egy szexuális segédeszköz, mégpedig egy „fügyitoldó”. Igen, jól hallották kedves uraim, ezt kellene a kis kakas végére húzni, amely következtében partnerünk hevesebben élvezi majd az együttléteket. Feltéve, ha kibírja röhögés nélkül, hogy a gatyát letolva, abból egy mini űrlény kerül majd elő.

1. A vaginakukker


Listánk első helyére nem kerülhetett más, mint a már egyszer bemutatott vaginakukker. Szerintem mindenki el tudja képzelni, hogy mit is lehet kezdeni egy ilyen „játékszerrel”, de azt, hogy ennek mi értelme van, már biztosan kevesebben tudnák megfejteni. Mindenesetre ilyen is létezik, így aki már unja a televízióban látott műsorokat, annak esténként valami egészen mást vetíthetnek a paplan alatt. Nos, ez egyszerre bizarr és nagyon beteg, de talán ennek is köszönhető, hogy még egy darab sem kelt el a termékből. Nos, talán majd eme cikk kapcsán meglódul a kereslet.

Néhány ráadás:

Természetesen találtunk még néhány érdekes terméket az üzletben, de ezek nem fértek már fel a listánkra, viszont mindenképpen említésre méltóak. Nincs a top 5-ben a hüvelytágító, a fütyi alakú kulacs és a szappanadagoló sem. Mindemellett ezek a termékek is kellően pihentek ahhoz, hogy megemlítsük őket.

Azok, akik kedvet kaptak egy-két termék kipróbálására, azok ne habozzanak. Hiszen már tudják, mit és hol kell keresniük!

-M. I.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában