Helyi közélet

2010.08.09. 18:02

Nagykoncerttel búcsúzik a Kispál

<p>Évek óta lelkes Kispál-rajongó vagyok. Egyik szemem sír, a másik nevet, hiszen a Sziget Fesztiválon, hétfőn csaknem 3 órás, ötfelvonásos koncertet adnak, ám ez lesz a búcsúfellépésük. Milyen információk jutottak el a sajtóhoz az együttes felbomlásának okairól? – fordult lapunkhoz egy nyírbátori gimnazista, Takács Erika.</p>

A KM megtudta: A Kispál és a Borz tavasszal jelentette be, hogy a Sziget Fesztivál mínusz egyedik napján, 23 év zenélés után elbúcsúznak a közönségtől. Lovasi András, a zenekar forntembere akkor azt mondta: 2004 óta nem jelent meg lemezük, több határidőt is adtak maguknak, hogy összeállítsanak egy új zenei anyagot, de ezeket a dátumokat nem tudták tartani, ezért döntöttek úgy, hogy befejezik. Ráadásul azt a közös utat sem látták, amit a jövőben járni szeretnének.

A búcsúkoncert 19 órakor kezdődik majd a Nagyszínpadon, vendégfellépők lesznek: Németh Juci, a Csík zenekar, Kiss Tibi és Varga Livius a Quimby-ből.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában