Helyi közélet

2010.10.04. 10:44

Íme a múlt hét legnézettebb videói a SZON-on!

<p>Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Újabb fergeteges Hogyan videót mutattunk be Önöknek. Két életet követelt egy baleset megyénkben. Bemutattunk egy szuper Ferrarit. Gyönyörű szabolcsi lányok álltak kameráink elé. Nézze meg a múlt hét eseményeit videókon!</p>


Kattintson a képekre, és nézze meg a legjobb videókat a SZON-on!

Ember legyen a talpán, aki rájön a nyitjára!

 
 

Mai hogyan videónk egy újabb izgalmas kocsmai trükk egy furfangos feladvánnyal, amelyben a gyufásdobozé a főszerep. A feladat már ismerős lehet, a két gyufásdoboz rész közül csak az egyikhez érhetünk, de mégis el kell érnünk, hogy az alsó fele végül a másik tetejére kerüljön.

 

Ketten haltak meg

 
 

Nem sokkal éjfél után egy ukrán pótkocsis kamion tartott a 4-es főúton Tuzsér felől Fényeslitke irányába a 4-es főúton. Részletek >

 

Ferrari: Annyira férfias, hogy mellszőrt növeszt!

 
 

Valószínűleg a Magnum magánnyomozót megszemélyesítő Tom Selleck is zavarba jönne a Scuderia Ferrari 430-as láttán, amelyhez Nyíregyházán volt szerencsénk. Beültünk hát az 510 lóerős és 4300 köbcentis piros vasba, amelyet most önök is kívül-belül megcsodálhatnak!

 

Alexandra, szerda szépe

 
 

Alexandra egyik legnagyobb szenvedélye az, ha egy vérmes gépszörnyeteg volánjánál száguldhat az utakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában