Helyi közélet

2010.10.14. 15:02

Október 18-án tartja alakuló ülését Balkány képviselő-testülete

<p>Október 18-án tartja alakuló ülését Balkány képviselő-testülete – tájékoztatott a város újraválasztott polgármestere, Pálosi László.</p>

A 2008 áprilisában, időközi választáson megválasztott polgármester nagy fölénnyel, a voksok 71,11 százalékának megszerzésével diadalmaskodott október 3-án. Hasonlóan nagy arányú győzelemre a közelmúltban nem volt példa Balkányban.
- Nagy öröm számomra, hogy a szavazók túlnyomó többsége értékelte a 2008 áprilisa óta végzett munkámat és bizalmat szavazott nekem. Ez erőt ad a folytatáshoz, a programom végrehajtásához. Akárcsak az előző választáskor, ezúttal sem ígértem nagy dolgokat, csakis olyanokat, amiknek a megvalósítására reális esély van – mondta Pálosi László.

Kiemelt figyelmet szentelnek a város egyik legégetőbb problémájának

Mint arról a polgármester beszámolt, a nyolc fős képviselő-testület megalakulása után azonnal nekilátnak a munkának: - Természetesen folytatjuk a már megkezdett beruházásokat és kiemelt figyelmet szentelünk a város talán legégetőbb problémájának, a belvíz elvezető hálózat felújításának. Tervben van a közvilágítás korszerűsítése, illetve energetikai pályzatokon is szeretnénk részt venni – monda a közeljövő tennivalóiról Pálosi László. 
A fotó és a szöveg forrása: Balkany.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában