Helyi közélet

2010.10.08. 16:24

Rettegésben tartott mindenkit a gázpalackos férfi Tuzséron

<p>Csütörtök délután nagy riadalmat okozott S. József Tuzséron, aki miután nem találta odahaza a nejét fogott egy gázpalackot, majd azt meggyújtva fenyegette a szomszédját, mivel azt hitte ott rejtőzik a felesége. Kollégánk Tuzséron járt, tudjon meg többet!</p>

Kollégánk Tuzséron az egyik élelmiszer bolt előtt futott össze egy asszonnyal, akit a gázpalackos incidensről kérdezve elmondta, hogy olyannyira hallott az esetről, hogy abban az utcában élve szinte végignézte az egész történést. A nő elmondta, hogy a férfi egyszer csak megjelent az udvarán ordítozva és maga után húzta a gázpalackot, amit időről-időre meg is nyitott. - Az egyik fiúnak az arcába is engedte a gázt - mondta el az asszony.

Ezt követően a Nyárfás utcában próbáltunk bővebb információkat begyűjteni, ahol S. József egy nappal korábban kitombolta magát. Ahogy az utcácskába értünk népes tömeg gyűlt össze, s szinte egymás szavába vágva mesélték az emberek, hogy mi történt a Nyárfás utca 36 szám alatt. Egy fiatal fiú elmondta, hogy ő látta miként őrjöng a férfi, s azt is, ahogy végül sikerült tőle elvenni a palackot. - A tele palackot teljesen kiengedte, sugárból nyomta a lángot az udvaron, mire a szomszéd Imi bácsi odament hozzá és letetette vele a palackot, de addigra már kiértek a rendőrök meg a tűzoltók is.

A videóhoz kattintson a képre!

A környékbeliektől megtudtuk, hogy a férfi rendszeresen agresszíven viselkedett, s a tudomásuk szerint már állt pszichiátriai kezelés alatt. Ahogy információkat gyűjtöttünk a településen, megjelent a férfi felesége, aki elmondta, hogy aznap a férje elkezdte őt szidalmazni, majd a verés elől a szomszédba menekült, ekkor vitte ki a férfi a palackot. - Hiába keresett a szomszédba az uram, én amikor hallottam, hogy elindult utánam kiszaladtam a házból és elbújtam a bokrok alatt. Meg se mertem szólalni, csak akkor jöttem elő, amikor hallottam a rendőrök szirénázását az úton – mesélte az asszony.

Erzsike azt is elmondta, hogy a férje őt rendszeresen bántalmazta amikor italozott, kapával, kaszával is nekiment már az asszonynak, de nemrégiben az összes ruháját és holmiját is elégette az udvaron. - Én meg voltam olyan hülye, hogy hazahoztam Nagykállóból. Épp egy hónapja van, hogy hazajött, de szerintem most már haza se fogják engedni amiatt, amit csinált. Leég az arcomról a bőr is, itt voltunk három gyermekkel lassan 54 évesen, igazán élhettünk volna nyugodtan is már kettesben – mondta el a gázpalackkal fenyegetőző József felesége.

-M.I.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában