Helyi közélet

2010.12.01. 13:17

Elindult a cipősdoboz akció Szabolcsban is

<p>Nyíregyháza - Szerdán kezdődött el a Baptista Szeretetszolgálat már hagyományosnak mondható Cipősdoboz Akciója.</p>

Idén már hetedik alkalommal várja a Baptista Szeretetszolgálat a kisebb-nagyobb ajándékokkal megtöltött cipősdobozokat, melyeket a szervezet karácsonyig juttat el az árvíz és vörösiszap károsult, valamint a nehéz sorsú gyermekekhez. Az ajándékokat országszerte csaknem száz helyen gyűjtik, minden nagyvárosban található gyűjtőpont. Az akció keretében tavaly több mint 20 ezer doboz jutott el a rászoruló gyermekekhez, idén 30 ezer cipősdoboz összegyűjtése a cél. Az idei kampány része Ákos jótékonysági Cipősdoboz koncertje december 17-én az Arénában.

Gyűjtőpontok megyeszerte

Az akcióval kapcsolatos információk és a gyűjtőhelyek listája elérhető a www.ciposdoboz.hu weboldalon, a honlap tanúsága szerint Szabolcs megyében Mátészalkán a Baptista Imaházban – Rákóczi u. 30. – hétfőtől szerdáig 9-15 óra között, csütörtöktől szombatig pedig 9-12 óra között várják az adományokat, Újfehértón a Baptista Gyülekezetnél – Eötvös u. 5. – hétfőnként 15-18 óra között adhatják le cipősdobozaikat az adományozók, Nyíregyházán pedig a Kossuth u. 60. alatt hétfőtől-péntekig 9-18 óra között fogadják azokat, akik segíteni szeretnének.

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában