Helyi közélet

2011.06.11. 10:32

Okosság is látható a Vágtán

<p>Nyíregyháza - Ha valaki még csak keres egy kellemes ünnepi programot, nem kell tovább kutakodnia. Irány a sóstóhegyi Alexander-lovaspálya, ahol vasárnap egész napos lovasparádé részese lehet.</p>

A másodízben rendezendő Nyírségi Vágta (a Nemzeti Vágta nyíregyházi előfutama) június 12-én 9 órakor kezdődik a Kemecsei út melletti területen. 

A Kis Táltos Egyesület szervezésében a Keressük a Nyírségi Vágta hajtóját elnevezésű fogathajtó-versennyel nyitnak, a nap folyamán pünkösdi királyt és királynét választanak. A tervek szerint délben a színpadon fellép Nótár Mary, a későbbiekben Kovács Viktória és Balczó Péter is szórakoztatja a Vágtára kiváncsi közönséget. Többek között lesz pusztaötös, csikós- és lovastorna bemutató, pónifutam gyerekeknek, Kamasz Vágta és csikós futam. A belépőjegy egyben tombola is. Ismét elindul a címvédő Gajdos Zsolt, Nyíregyházát Suták Csenge képviseli, Nyírbátort pedig Bálint István reprezentálja Okosság nyergében. A döntő futam fél ötkor kezdődik.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában