Helyi közélet

2011.07.26. 10:42

Önellátásra törekszik Nyírtura

<span style="font-size: medium">Nyírtura - A gazdasági nehézségek közepette egy önkormányzatnak sem mindegy, mennyi pénzt fordít közétkeztetésre. Éppen ezért a takarékosság jegyében egyre több településen szeretnék megvalósítani az önellátó gazdálkodást.

Nyírtura - A gazdasági nehézségek közepette egy önkormányzatnak sem mindegy, mennyi pénzt fordít közétkeztetésre. Éppen ezért a takarékosság jegyében egyre több településen szeretnék megvalósítani az önellátó gazdálkodást. Természetesen nem elég csak az ötlet, olyan önzetlen emberek is kellenek, akik felkarolják és segítik az önkormányzat célját. Nyírtura 2010 októberében megválasztott polgármestere, Mikó Gábor már a kampányában is hangoztatta az önellátó gazdálkodás megteremtését, mindennek a megvalósításában pedig lelkes segítő társra talált Héjja János személyében.

Az önellátó gazdálkodás megvalósításának első lépéseiről és eredményeiről hamarosan részletesebben is olvashatnak a SZON-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában