Helyi közélet

2011.08.22. 13:25

Belügyminiszteri előléptetések

Nyíregyháza - 2011. június 20-án Szabolcsbáka, Petőfi út 26. szám alatti égő lakóházból életét és testi épségét nem kímélve személyeket mentett ki.

Nyíregyháza - 2011. június 20-án Szabolcsbáka, Petőfi út 26. szám alatti égő lakóházból életét és testi épségét nem kímélve személyeket mentett ki. A mentés során tanúsított kiemelkedő helytállása, bátor magatartása elismeréséül Dr. Pintér Sándor, a Magyar Köztársaság belügyminisztere Bátorságért Érdemjelet adományoz és jutalomban részesítette  Kovács Tibor rendőr főtörzszászlóst, a Kisvárdai Rendőrkapitányság ügyeletesét és Pokol Attila rendőr főtörzsőrmestert, a Kisvárdai Rendőrkapitányság körzeti megbízottját.

A belügyminiszter kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül előléptette rendőr őrnaggyá Vatai Tünde rendőr századost, az Ibrányi Rendőrőrs őrsparancsnokát.

A belügyminiszter a Magyar Köztársaság címerével ékesített aranygyűrű emléktárgyat adományozott Dr. Toronicza Gyula rendőr alezredesnek, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Ellenőrzési Szolgálata vezetőjének.

(BM-es fotók mellékelve, a fájl nevének utolsó két betűje a jutalmazottak monogramja)

Forrás: Belügyminisztérium

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában