Helyi közélet

2011.08.13. 09:41

Ez történt pénteken Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Nézze meg, melyek voltak a pénteki nap legfontosabb hírei Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!

Nézze meg, melyek voltak a pénteki nap legfontosabb hírei Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!

Nyíregyháza - Szememmel látlak avagy életek, sorsok a pillanat tükrében címmel nyílt meg pénteken Kokas Karolina első fotókiállítása az Aranyszarvas Pub-ban, ahol augusztus 24-ig megtekinthetik az érdeklődők.

Csenger - Pénteken délelőtt adták át Csengerben, a Josef Seibel Cipőipari és Kereskedelmi Kft. 1,1 milliárd forintos beruházását, amelyhez mintegy 500 millió forint uniós támogatást nyert el a cég.

Rozsály - A Minden Gyerek Lakjon Jól! Alapítvány nem végzett „utókövetést”. Mi megtettük helyette... 

Nyíregyháza - Napok óta tart a jó idő és az előjelzések szerint ez így is marad a hétvégén is, a napimádók lubickolhatnak a sugarakban

Nyíregyháza - Százötvenezer forintos jövedéki bírságot róttak ki a nyíregyházi vállalkozóra. 

Nyíregyháza - Augusztus 27-ig még látható a Berecz András festőművész munkáiból összeállított emlékkiállítás a Városi Galériában. 

Nyíregyháza - Rendszeres karbantartás eredménye, hogy a belváros szökőkutjai megőrzik minőségüket.

Nyíregyháza-Örökösföld - A paradicsom mellett a kukorica is igen kelendő az örökösföldi piacon.

Nyíregyháza - A Mozgáskorlátozottak Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete csütörtök este tartotta a fogyatékossággal élő fiatal tagjai részére szervezett ifjúsági továbbképzés záró estjét Nyíregyházán az Esély Centrumban.

Nyírbátor, Pécs - A nyírbátori Nyugdíjas Értelmiségi Egyesület Pécsre és környékére kirándult. A kulturális fővárosként is emlegetett megyeszékhely nevezetességeivel ismerkedtünk meg. Gyönyörködtünk a mediterán jellegű város parkjaiba és műemlékeiben.

Máriapócs - Hatodik alkalommal rendezte meg a nyíregyházi Vasutas Sporthorgász és Természetvédő Egyesület gyermektáborát.

Olvasom a lakástörlesztésbe szorultak esetét, mentési kisérletét. A tervek szerint „zöldmezős” bérlakások építésével, vagy az önkormányzati tulajdonbavételével és a lakóknak történő a bérbeadással oldanák meg a problémát

Gemzse (MTI) - Bencze András napszámos köti a póréba fűzött dohányt a dohányszárító pajta szerdiáján állva, Gemzsén.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő(MTI) - Átesett élete első általános orvosi vizsgálatán a Nyíregyházi Állatpark egyhetes törpevíziló bébije pénteken: a kicsiről azt is kiderült, hogy nőstény, a súlya pedig meghaladja a hét kilogrammot.

Gávavencsellő - Augusztus 20. az Államalapítás, az új kenyér és az Összefogás napja.

Nyíregyháza - Volt, nincs. Az egykori salakmotorpálya mára az enyészeté, a korlát eltűnt, a salakot fű lepi, az épületek lepusztultak, ami fémből volt elhordták. Mi lesz a jövője a Volán pályának?

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság érkerti őrsén a térfigyelő kamera kezelője az autóbusz állomásnál vett észre egy gyanús alakot csütörtök éjszaka

A Kisvárda Rendőrkapitányság keresi eltűnés miatt Algács János (17 éves) intézeti neveltet és Mocsár Klaudia Rózsa (14 éves) intézeti neveltet. 

Nyíregyháza - Egy fiatal hölgyet vittek kórházba a mentők, mert péntek délelőtt egy autó lökte fel Nyíregyházán a Kállói úton

Nyírbátor,Vásárosnamény - Összeségében nincsenek megelédegve az eddigi forgalommal megyénk fürdőinek , strandjainak vezetői, ami őszintén szólva egy csöppet sem meglepő.

Nyíregyháza - Hogy miért jó Nyíregyháza? Hosszasan sorolhatnánk a közhelyeket és a szokványos posványokat, de helyette inkább élvezzük.

Nyíregyháza - A levegőben úsznak és mindezt felettébb élvezik. Biciklivel, rollerrel és korival ügyeskednek a város extrém parkjában a fiatalok.

Attól még alapvetően nem görbül le a száj, hogy kevésbé izgalmas őszibúza-szezont zárhatnak a magyar gazdák. Az időjárás a szebbik arcát mutatta, a termelők szakértelmének és a magas terményáraknak köszönhetően elégedett mosolyra fakasztó terméseredményeket regisztrálhatnak idén. Ha ez az ára az izgalommentességnek, ám legyen! Ladányi Tóth Lajos jegyzete

Amíg nincs pénz egyszerű polgár zsebében, addig a közös kassza sem fog gyarapodni. Nyéki Zsolt jegyzete

Dalma pátrohai diáklány pénteken ünnepli születésnapját, számára most a fontosabb, hogy megszerezze az érettségit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában