Helyi közélet

2011.08.24. 18:37

Új járgányt kaptak a sóstói polgárőrök

Nyíregyháza - Lelkes adományozóknak köszönhetően nyílt lehetőség az új szolgálati autó beszerzésére.

Nyíregyháza - Lelkes adományozóknak köszönhetően nyílt lehetőség az új szolgálati autó beszerzésére.Akinek nem volt elég vakító a délutáni napsütés, azt nagyon könnyen elkápráztatta a Sóstói Polgárőr Egyesület új szolgálati gépkocsija. Főként sóstóhegyi magánszemélyek, vállakozók által felajánlott összegekből vásárolta meg az egyesület azt az autót, aminek a hivatalos átadását szerdán tartották.

Megduplázódott a Sóstói Polgárőr Egyesület autóparkja

E jeles napon megjelent Petneházy Attila Fideszes önkormányzati képviselő is, akinek „vaskosan” benne volt a keze abban, hogy a közel 600 ezer forint összegyűljön. Tőle vette át a tűzpiros Volkswagen Polo kulcsait Kósa Sándor, a polgárőr egyesület elnöke, aki eképpen kommentálta az új „jövevény” érkezését:

– Nyomban sikerült megdupláznunk a Sóstói Polgárőr Egyesület autóparkját, hiszen az eddigi egy helyett immáron kettő gépjárművel büszkélkedhetünk –mondta tréfásan. Egyesületünk közel hetven főt számlál, és mindannyian rettentően hálásak vagyunk, hogy hozzánk került ez a gyönyörű autó – tette hozzá az egyesület elnöke.

- Tarnavölgyi Gergely -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában