Helyi közélet

2011.09.07. 13:13

Újabb helyszínekkel bővült a Magyar dal fővárosa

Nyíregyháza - Lassan az egész világ tudja már, idén Nyíregyháza a magyar dal napjának fővárosa. A programkeret azonban még ma is bővült, mindenki megmozdul.

Nyíregyháza - Lassan az egész világ tudja már, idén Nyíregyháza a magyar dal napjának fővárosa. A programkeret azonban még ma is bővült, mindenki megmozdul.A magyar dal napjának már van hivatalos pálinkája, szignálja és tizennégyre bővült színhelye, zizeg a város, mindenki készül a rangos eseményre. Cservenák László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Turizmusáért Egyesület elnöke a szerdai, Móricz kertben tartott sajtótájékoztatón elmondta: – Számos helyszínen csendül majd fel a magyar dal szeptember 11-én, többek között a Kossuth téren, a börtön udvarán, a Jósa András Oktató kórházban, a városháza udvarán, a Móricz kertben, a Csodavárban, a könyvtárban, a Korzó előtt, a Parkfürdőben, sőt még az Evangélikus templom is csatlakozott – sorolta.

Az eseményen jelen volt Nagy Imre, Iványi Tibor és Dobránszky Sándor, a Móricz kert színeiben, Kisari Károly, a Down Egyesülettől, a 4 For Dance-ből Gál Sándor és Enyedi Péter, valamint Drotár Zsolt a börtön parancsnoka és Dr. Vraukóné Lukács Ilona, a könyvtár képviseletében. Az eseményen azt is megtudtuk, a korábban meghirdetett magyar dal szignálja pályázat nyertes dalát, amit a Nap együttes írt, péntektől lehet majd hallani, az arra alkalmas buszokon, tévékben és rádiókban.

- Somló Samu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában