Helyi közélet

2011.11.17. 15:10

A Regionális Érdekvédelmi Alapítvány a fiatalok beilleszkedéséért

Kisvárda, Nyíregyháza – Regionális Érdekvédelmi Alapítvánnyal (RÉV Nyíregyháza), készített közös pályázatunk eredményeként 2011. október 01–vel indult – mondta tájékoztatójának kezdetén Pribula László a Regionális Érdekvédelmi Alapítvány (Nyíregyháza) kisvárdai képviselője, a projekt szakmai vezetője – az "IRÁNYTŰ: komplex ifjúsági, munkaerő piaci és drog-prevenciós program Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében" című két éves időtartamú projektünk.

Kisvárda, Nyíregyháza – Regionális Érdekvédelmi Alapítvánnyal (RÉV Nyíregyháza), készített közös pályázatunk eredményeként 2011. október 01–vel indult – mondta tájékoztatójának kezdetén Pribula László a Regionális Érdekvédelmi Alapítvány (Nyíregyháza) kisvárdai képviselője, a projekt szakmai vezetője – az "IRÁNYTŰ: komplex ifjúsági, munkaerő piaci és drog-prevenciós program Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében" című két éves időtartamú projektünk.Segítség a beilleszkedéshez

A program megvalósításával, 2013. szeptember 30–ig, különböző tréningekkel, ismeretterjesztési és tanácsadási alkalmakkal, tartalmas szabadidős-sport és kulturális rendezvények tartásával kívánják segíteni a 12–29 éves korosztályhoz tartozó gyermekek és fiatalok pályaorientációját, pályaválasztását, munkaerő–piacra kerülését, egészséges életvezetését, családi életre nevelését, a devianciák elkerülését. A programba való jelentkezés és részvétel minden fiatal számára biztosított. Jelentkezni lehet: 4400 Nyíregyháza, Szabolcs utca 10. Tf: 06–42–310–462, e–mail: [email protected] – 4600 Kisvárda, Wesselényi utca 34. Tf:06–45–405–029, [email protected], vagy: [email protected]. Az intézményeken és civilszervezeteken keresztüli projektbe jelentkezés az adott szervezetek vezetőinek segítségével történhet.

– A program aktuális eseményeiről a tömegkommunikációs intézmények nyilvánosság felé közvetített híradásaiból, a térségben terjesztendő propagandaanyagokból és a projekt céljaira létrehozott internetes portálon értesülhetnek a fiatalok – mondta tájékoztatójának befejezéseként, Pribula László a Regionális Érdekvédelmi Alapítvány (Nyíregyháza) kisvárdai képviselője, a projekt szakmai vezetője.

- Vincze Péter -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában