Helyi közélet

2011.11.07. 09:58

Dicséret és tárgyjutalom a rend őreinek Kisvárdán

Kisvárda - A Kisvárdai Rendőrkapitányság még június 16-án őrizetbe vett négy személyt, akik a megalapozott gyanú szerint Kisvárda, Nyírtass, Kékcse és Dombrád településeken vagyon elleni bűncselekményeket követtek el.

Kisvárda - A Kisvárdai Rendőrkapitányság még június 16-án őrizetbe vett négy személyt, akik a megalapozott gyanú szerint Kisvárda, Nyírtass, Kékcse és Dombrád településeken vagyon elleni bűncselekményeket követtek el.„A 16, 18, 19 és 35 éves fiatalemberek - valamennyien lácacsékei (Borsod megyei) lakosok - hónapokon keresztül átjártak megyénkbe, ahol több helyre sikerült betörniük és különböző szerszámokat, kisgépeket, gázpalackot, dízel üzemanyagot, munkakábeleket loptak el, mintegy két millió forint kárt okozva ezzel a tulajdonosoknak.” - kezdte tájékoztatóját dr. Barnai Sándor alezredes, hozzátéve: „A nyomozás során sikerült feltérképezni a bűnözői kört és a kisvárdai rendőrök  elfogatóparancsot adtak ki a négy férfi ellen. A hónapok óta tartó munka meghozta a várt sikert, a Cigándi Rendőrőrs munkatársai a Kisvárdai Rendőrkapitánysággal együttműködve, Cigánd környékén elfogták a gyanúsítottakat, akik közül hárman már voltak büntetve, szintén vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt.” - zárta szavait a Kisvárdai Rendőrkapitányság vezetője.

2011. október 21-én délután, a Polgármesteri Hivatal nagytermében került sor az elismerések átadására. Leleszi Tibor polgármester elismerését és háláját fejezte ki a városlakók nevében rendőreink eredményes, célravezető munkájára vonatkozóan.

Az elismeréseket átadta, ezáltal megtisztelte jelenlétével városunkat és a díjazottakat:

- dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője

- dr. Tarcsa Csaba rendőr ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője

- dr. Barnai Sándor rendőr alezredes, a Kisvárda Rendőrkapitányság vezetője

- dr. Dsupin Róbert rendőr alezredes, rendőrségi főtanácsos, a Sátoraljaújhely Rendőrkapitányság vezetője

Dicséretben és tárgyjutalomban részesült – a Sátoraljaújhely Rendőrkapitányság Cigándi Rendőrőrs tagjai Séra Csaba rendőr alezredes és Tóth Ferenc rendőr zászlós mellett – a  Kisvárdai Rendőrkapitányság tagjai: Szilágyi Béla rendőr őrnagy;  Bodnár Róbert rendőr főhadnagy;Baráth Csaba rendőr főhadnagy és Torma Pál rendőr főtörzsőrmester.

Jutalmukhoz, megpróbáltatásokkal teli munkájukhoz, szolgálatuk és egyben hivatásuk lelkiismeretes és eredményes teljesítéséhez ezúton gratulálunk és további sikereket, kitartást és eredményeket kívánunk!

- Durucz Gabi -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában