Helyi közélet

2011.11.27. 10:50

Katalint ünnepelték a nyírbátori bálozók

Nyírbátor - A Nyírbátori Kulturális Központban tartott nagyszabású Katalin napi bált a Jobbik. A rendezvényen a házigazdák nevében Virágné dr. Fazekas Adrienn üdvözölte a vendégeket, majd dr. Morvai Krisztina EP képviselő adott rövid összefoglalót az eltelt napokról, amelynek során több találkozón vettek részt amiknek a cigány-magyar együttélés tapasztalatait mérték fel.

Nyírbátor - A Nyírbátori Kulturális Központban tartott nagyszabású Katalin napi bált a Jobbik. A rendezvényen a házigazdák nevében Virágné dr. Fazekas Adrienn üdvözölte a vendégeket, majd dr. Morvai Krisztina EP képviselő adott rövid összefoglalót az eltelt napokról, amelynek során több találkozón vettek részt amiknek a cigány-magyar együttélés tapasztalatait mérték fel. Ennek során az EP képviselő személyes interjúk során szerzett közvetlen információkat az elmaradott térségekben lakó cigányoktól. A vendégek közül dr. Murányi Levente következett a mikrofon mögött, a bál fővédnöke kijelentette: a Jobbik óriási felelősség előtt áll, ha ugyanis a trendek folytatódnak, akkor 2014-ben a nemzet nyer, mert a Jobbik alakít kormányt, ez pedig felelősség. A megnyitók után Koi Eszter hastánccal  varázsolta el a közönséget, majd a Mandala dalszínház tagjai fokozták a hangulatot legnépszerűbb darabjaik dalbetéteivel. Több fogásos vacsora után pedig a vendégek lepték el a táncparkettet, akik között országgyűlési képviselők, dr. Gyüre Csaba, dr. Kiss Sándor, dr. Gaudi Nagy Tamás, dr. Gyenes Géza is ropták a csárdást.

-Pusztai Sándor-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában