Helyi közélet

2011.12.01. 09:56

Cigaretta a zöldhatáron

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal kisvárdai kirendeltségének pénzügyőrei az elmúlt éjjel ismét egy nagyobb mennyiségű illegális cigaretta szállítmányt tartóztattak fel a magyar-ukrán zöldhatáron.

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal kisvárdai kirendeltségének pénzügyőrei az elmúlt éjjel ismét egy nagyobb mennyiségű illegális cigaretta szállítmányt tartóztattak fel a magyar-ukrán zöldhatáron.A pénzügyőrök Zsurk településnél hőkamerával ellenőrizték a Tisza töltésének környékét, amikor több gyanús személyt észleltek egy nehezen megközelíthető erdős, bokros területen. Az ismeretlen személyek észrevették a közeledő egyenruhásokat és csomagjaikat hátrahagyva elmenekültek. Kiderült, hogy a magára maradt csomagokban összesen 7500 doboz ukrán eredetű cigaretta volt.

A több mint 4 millió forint értékű füstölnivalót lefoglaltak a pénzügyőrök és csempészet bűntett elkövetése miatt indítottak eljárást - tájékoztatta portálunkat Kupecz József pénzügyőr őrnagy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában