Helyi közélet

2012.01.04. 10:10

Halálos baleset rakodás során Mátészalkánál

Mátészalka  - Szerda délelőtt 8 óra körül Mátészalka és Nyírmeggyes között a Magyar Közút Nonprofit Zrt. SZ-SZ-B. megyei Igazgatóság telephelyén egy 46 éves tunyogmatolcsi férfi végzett rakodási munkát az előzőleg általa vezetett Skoda típusú járműszerelvénnyel.

Mátészalka  - Szerda délelőtt 8 óra körül Mátészalka és Nyírmeggyes között a Magyar Közút Nonprofit Zrt. SZ-SZ-B. megyei Igazgatóság telephelyén egy 46 éves tunyogmatolcsi férfi végzett rakodási munkát az előzőleg általa vezetett Skoda típusú járműszerelvénnyel.A rakodás során eddig tisztázatlan okból a tehergépkocsi gurulni kezdett, amit a gépkocsivezető megkísérelt megakadályozni, de ez nem sikerült és az elszabadult járműszerelvény a férfit a telephely kerítésének nyomta. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét veszette.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében, szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit és folytatja a helyszínelést - tájékoztatta portálunkat Hajas Zoltán rendőr őrnagy.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában