Helyi közélet

2012.02.27. 14:21

A látszat becsaphat

Máriapócs - Egy kereskedelmi rádióba telefonált egy arra járó hétfőn, hogy egy Ford ütközött egy teherjárművel a 4911-es főúton Máriapócs közelében.

Máriapócs - Egy kereskedelmi rádióba telefonált egy arra járó hétfőn, hogy egy Ford ütközött egy teherjárművel a 4911-es főúton Máriapócs közelében.Egy másik arra közlekedő nem sokkal később már nekünk jelzett arról, hogy két rendőrségi autó állt egymással szemben, és az egyiknek erősen megrongálódott az eleje. Annyit sikerült megtudni, hogy egy személyi sérüléstől mentes közúti baleset részese volt a rendőrségi Ford.

Azt, hogy mi történt pontosan nem tudni, de az autó Máriapócs közelében járva Kállósemjén irányába haladt, és egy előtte haladó fával rakott teherjármű végének ütközhetett. A megakadó autó megpördült, de üvegfelület nem tört, az utastér sértetlen maradt. A teherjármű hamar továbbment, benne nem keletkezett kár, a rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására. Az egyik autó volt a károsult, a másik pedig, amivel a vizsgálathoz érkeztek a rendőrök.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában