Helyi közélet

2012.02.18. 18:05

Az örökbe fogadó nap Állatbarátéknál!

A mai napon tartottuk meg a 2012-es év legelső, de koránt sem utolsó örökbe fogadó napját!

A mai napon tartottuk meg a 2012-es év legelső, de koránt sem utolsó örökbe fogadó napját!

Őszinte köszönettel tartozunk Mindenkinek, aki hirdette, közvetítette, terjesztette, hogy minél nagyobb közönség számára legyen elérhető e jeles nap információja!

Február 18-án összesen 10 kutyus talált új, szerető gazdira, családra! Az esetek többségében szerelem volt első látásra!

Rövid felsorolásban ismertetnénk, hogy kik is találtak új otthonra: Pihe, Dodó, Szása, Tamara, Franci, Dakota, Dömper, Zselé, Tepertő, Mara! Ők, ma este már szerető gazdik ölében, vagy meleg kutyaházban hajthatják nyugovóra fejüket, hogy a holnapi napot új területük bejárásával, új családjuk kedves szavaival, gondoskodó kezek simogatásával tölthessék el, egészen életük végéig!

Még egy jó hírrel szolgálhatunk, mert kölyökkutyus testvérpárunk, Bogi és Dorka pedig ideiglenes örökbefogadóhoz került, ahol természetesen továbbra is várják a leendő gazdik jelentkezését!

 

A mai nap is azt mutatja, hogy a sok rossz hír, a sok balsorsra jutott kutyusélet, és a minden napi harc az állatkínzás ellen, közepette még fénylik egy reménysugár, miszerint sok olyan jószívű, állatbarát, felelősségteljes ember él a világon (kis megyénkben), akik tudják, hogy egy kutya is lehet családtag, egy állatotthonból származó négylábú is örök kedvenccé válhat, mindegyikőjük egy érző- lélegző, szeretetteli és szeretetre éhes lény!

 

Köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában