Helyi közélet

2012.02.21. 15:06

Olvasónk írja: Járhatatlan utca Kisvárdán

Kisvárda - Az önkormányzat 15 éve ígéri az utat és a járdát, de a mai napig csak sarat kapunk helyette - kezdi levelét olvasónk.

Kisvárda - Az önkormányzat 15 éve ígéri az utat és a járdát, de a mai napig csak sarat kapunk helyette - kezdi levelét olvasónk.Az utcában gyalogosan közlekedni lehetetlen, pedig nem mindenki teheti meg, hogy autóval járjon. Nyaranta elviselhetetlen a por az utcában. Az itt élő emberek kb. 98%-ának állandó munkahelye van, és adófizető állampolgár, akik nem azért dolgoznak, hogy az ingyenélő embereknek az önkormányzat fizesse a rezsiköltségeit, hanem azért, hogy élhető, szebb otthonuk legyen, aminek szerintem alapfeltétele az, hogy megközelíthessék lakásukat.

Mindennek tetejében ma hallottuk a rádióban, hogy a képviselő testület úgy határozott, hogy az idén sem lesz pénz a Szüret utca szilárd útburkolatára, helyette egy olyan utat újítanak fel, amin már van aszfalt, és a forgalma közelében sem jár ennek az utcának a forgalmának. Hol itt a ráció, kérdem én és még rajtam kívül az utca többi lakója!?

Egy szüret utcai lakó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában