Helyi közélet

2012.03.15. 14:01

Árva mancsok várják a gondoskodó kezeket!

Mintegy 160, szeretetre éhes négylábú várja továbbra is leendő gazdiját 2012. március 17-én, szombaton 8-tól 16 óráig az Állatbarát Alapítvány, Nyíregyháza, Csatorna u. 2. szám alatti Állatotthonában.

Mintegy 160, szeretetre éhes négylábú várja továbbra is leendő gazdiját 2012. március 17-én, szombaton 8-tól 16 óráig az Állatbarát Alapítvány, Nyíregyháza, Csatorna u. 2. szám alatti Állatotthonában.

Egy kutya örökbe fogadásával nemcsak a kiválasztott állaton, hanem számos, jelenleg még az utcán kóborló vagy balesetet szenvedett társán segít. Az Otthon telítettsége kizárólag az Önök segítségével, sok-sok jobb sorsra érdemes kutya és cica örökbefogadásával csökkenthető!

 

Amit mi biztosítunk:

-                    ajándék kutyatáp

-                    szakképzett kutyatréner tanácsai a jövevény könnyebb beilleszkedéséért új családjába

-        a kölyök kutyák következő védőoltásának költségét az Alapítvány fedezi

-        illetve, minden örökbe fogadott kutya 10% kezelési, oltási kedvezményre lesz jogosult, a Barzó Állatgyógyászati Centrum jóvoltából

-        kellemes, csaholással és farokcsóválással teli környezet, ahol minden négylábú kedvenc alig várja, hogy egy kicsit is foglalkozzanak vele!

 

 

Amit szükséges magukkal hozni a sikeres örökbe fogadáshoz:

-                    lakcímkártya

-                    személyi igazolvány ( 18. életévét betöltött személy fogadhat örökbe)

-                    3 000 Ft (keverék kutya), 5 000 Ft (fajtatiszta kutya), 1 000 Ft (macska), jelképes örökbe fogadási díjra, ami magába foglalja legalább 2 védőoltásuk és mikrochip azonosítójuk költségeit

-                    az elhatározás és kíváncsiság az új családtag iránt!

 

Az Állatotthon lakói előzetesen megtekinthetőek a www.allatbarat.com weboldalon!

 

Szeretettel várunk minden leendő gazdit és érdeklődőt, illetve mindenkit, aki csak egy kellemes napot szeretne eltölteni állatok és állatbarátok között!

 

Bővebb információk: Állatbarát Alapítvány

cím: 4400, Nyíregyháza, Csatorna utca 2.

tel: 42/ 727-736

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában