Helyi közélet

2012.03.14. 16:34

Petőfivel „hódított” Stella

Tiszalök - Petőfi Sándor: Jövendölés és Dsida Jenő: Pünkösdi várakozás című versének elszavalásával Galyas Stella, a tiszadobi Széchenyi István Általános és Alapfokú Művészeti Iskola végzős diákja lett az 1. helyezett március 14-én, a tiszalöki Kossuth Lajos Általános és AMI névadó hete alkalmából rendezett versmondó versenyén.

Tiszalök - Petőfi Sándor: Jövendölés és Dsida Jenő: Pünkösdi várakozás című versének elszavalásával Galyas Stella, a tiszadobi Széchenyi István Általános és Alapfokú Művészeti Iskola végzős diákja lett az 1. helyezett március 14-én, a tiszalöki Kossuth Lajos Általános és AMI névadó hete alkalmából rendezett versmondó versenyén.Felkészítő tanárai és osztálytársai már a rímpárbaj előtti napokban megjósolták a könyvjutalommal és oklevéllel hazatérő Stellának, hogy ő lesz a legkiválóbb verselő. A jelek szerint minden értelemben „bejött” a Jövendölés...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában