Helyi közélet

2012.03.29. 09:33

Új utakon a megyei önkormányzat

Nyíregyháza - Ettől az évtől kezdve nagymértékben megváltozott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat feladatköre, hiszen a korábban általa működtetett oktatási és egészségügyi intézményeket átvette az állam. Nem marad azonban munka nélkül a megyei önkormányzat, nagyobb figyelmet fordíthat majd  a következő években a megyei területfejlesztésre.

Nyíregyháza - Ettől az évtől kezdve nagymértékben megváltozott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat feladatköre, hiszen a korábban általa működtetett oktatási és egészségügyi intézményeket átvette az állam. Nem marad azonban munka nélkül a megyei önkormányzat, nagyobb figyelmet fordíthat majd  a következő években a megyei területfejlesztésre. Seszták Oszkárt, a megyei közgyűlés elnökét kérdezzük arról, hogyan is változott meg a megyei önkormányzat munkája, az új helyzetben milyen szervezetekre tud támaszkodni, s milyen stratégiákat szeretne majd követni a megye fejlesztése érdekében.

A részletek hamarosan a SZON-on olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában