Helyi közélet

2012.04.24. 15:27

Az élet bölcsői

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Főiskola Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskolája és AMI Pál Miklós Természettudományi Tehetséggondozó  Műhelyének szervezésében elindult „Az élet bölcsői” program, amelyet a Nemzeti Tehetség Program a diákok természettudományi kompetenciáinak fejlesztése érdekében pályázati úton támogat.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Főiskola Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskolája és AMI Pál Miklós Természettudományi Tehetséggondozó  Műhelyének szervezésében elindult „Az élet bölcsői” program, amelyet a Nemzeti Tehetség Program a diákok természettudományi kompetenciáinak fejlesztése érdekében pályázati úton támogat.Az április 15-ei projektnyitón a szülők egy előadást hallgattak meg „Tehetséggondozás szülői szemmel” címmel, melynek célja a család elköteleződésének erősítése volt a fejlesztőprogram mellett.

Ezután megismerkedhettek magával a projekttel, a foglalkozások leendő helyszíneivel és a tervezett tevékenységekkel. Közben a negyedikes és ötödikes diákok a tornateremben remek hangulatú közösségépítő foglalkozáson vettek részt.

Nagy Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában