Helyi közélet

2012.05.25. 14:18

Kábítószer terjesztőt fogtak Nyíregyházán

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya május 24-én előzetes bűnügyi információk alapján ütöttek rajta, a nyíregyházi vasútállomással szemben lévő áruház parkolójában, egy 42 éves férfin miközben autójába próbált beszállni.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya május 24-én előzetes bűnügyi információk alapján ütöttek rajta, a nyíregyházi vasútállomással szemben lévő áruház parkolójában, egy 42 éves férfin miközben autójába próbált beszállni.Az elfogást követően ruházat- és csomag átvizsgálást hajtottak végre a rendőrök melynek során, a férfi vállán lévő táskából egy műanyag fóliába csomagolt ismeretlen eredetű kábítószergyanús növényi származék és több, feltehetően extasy tabletta került elő. Az intézkedést követően megtartott házkutatás során, még több kábítószer gyanús fehér por, valamint a szer kisebb adagokra történő kimérésére alkalmas digitális mérlegek kerültek lefoglalásra.

A lefoglalt kábítószer kiskereskedelmi piaci ára közel 500 ezer forint. A férfi már korábban is, több alkalommal volt büntetve kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt. A gyanúsítottat a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában