Helyi közélet

2012.05.24. 07:31

Ládányi lelemény

Mindennek van oka. Annak is, hogy a Volga legnagyobb jobb oldali mellékfolyója az Oka. Mostanság a Volgára, a Skodára, a Mitshubishira éppúgy utaznak a rendőrök, mint bármilyen más márkára. Ladányi Tóth Lajos jegyzete

Mindennek van oka. Annak is, hogy a Volga legnagyobb jobb oldali mellékfolyója az Oka. Mostanság a Volgára, a Skodára, a Mitshubishira éppúgy utaznak a rendőrök, mint bármilyen más márkára. Ladányi Tóth Lajos jegyzeteHömpölyög a hírfolyam, miszerint az egészségügyi láda meglétére, hiánytalan tartalmára, szavatossági idejére kínosan odafigyelnek, és adandó alkalommal büntetnek. Nosza, rövid idő alatt szép kis summa ütötte a markát a ládagyárnak, a csomagküldőnek, a közvetítőnek és az árusítónak. Még az az autós is összerezzent, aki évekig azt sem tudta, hogy a pótkerék mellett vagy a kesztyűtartóban van-e a géz.

Hirtelen viszont országos ügy kerekedett az egészségügyi dobozba zárt világból, boldog-boldogtalan fogott össze géz a gézben a közös célért. Most már legalább ott pihen a rendeltetési helyén a kötelező kellék, amitől nem kevesen igen jól érzik magukat a bőrükben. Szél nem indul fuvatlan. Egy nem szabolcs-szatmár-beregi rendőr egyetlen szolgálat során huszonkilenc alkalommal rótt ki az egészségügyi ládához köthető büntetési tételt. Állítólag ezen lelkesültek be leleményes emberek, aztán aki tehette, gázt adott az információs szupersztráda jóvoltából.

Ügyes... Várjuk a következő patront!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában