Helyi közélet

2012.05.09. 09:22

Rendészeti Nap Nyíregyházán

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet közös Rendészeti Napot tart 2012. május 11-én 10.00 órától 14.00 óráig Nyíregyházán, a Bujtos út Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- Főkapitányság és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet közötti szakaszán.

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet közös Rendészeti Napot tart 2012. május 11-én 10.00 órától 14.00 óráig Nyíregyházán, a Bujtos út Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- Főkapitányság és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet közötti szakaszán.A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy a Nyíregyháza Bujtos út, Hunyadi út és Szabadság tér közötti szakaszát 11-én reggel 06.00- 15.00 óráig a rendőrség lezárja!

Az első ízben megrendezendő rendhagyó rendezvényen, látványos szakmai bemutatókat láthatnak majd az érdeklődők. Reggel 10.00- 10.20 óráig a Nyíregyháza, Kossuth téren játszik majd a Készenléti Rendőrség zenekara, akik onnan zenélve vonulnak majd át 10.30 órára a rendezvény helyszínére. A szakmai bemutatók előtt fellép majd a városunkban méltán népszerű Kazár Ticiána által vezetett Nyíregyházi Hölgykoszorú is.

Szakmai bemutatók:

- A rendezvény teljes időtartama alatt megtekinthetők majd a mindhárom szerv járművei, felszerelései, eszközei,

- tűzoltás lóvontatású szerrel, hagyományőrző tűzoltóruhában

- Tűzoltógépjárműről oltási feladat végrehajtása

- Rendőrségi kutyás bemutató

- Gyerekek részére ügyességi versenyek, kerékpáros- verseny, hernyótalpon járás, fecskendővel célba lövés, KRESZ és bűnmegelőzési totó, részeg szemüveg, motoros szimulátor,

- A három szerv közös akciót is bemutat majd, melynek során személygépkocsi ütközik egy rabszállító gépjárművel. A szgk. kigyullad, benne egy sérült személy, akit a tűzoltók kimentenek, közben a rendőrség tűzharcba keveredik,

- Tűzoltás a MRFK épületének tetején

- Rendőrségi kommandós- szolgálati kutyás bemutató

- A Büntetés-végrehajtási Intézet bemutatója

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában