Helyi közélet

2012.05.26. 17:26

Kettős tragédia a frontális ütközés nyomán a 36-os főúton

Tiszavasvári és Újtikos között kellett teljes szélességében lezárni a 36-os főutat szombat délután mert egy autó ütközött egy busszal.

Tiszavasvári és Újtikos között kellett teljes szélességében lezárni a 36-os főutat szombat délután mert egy autó ütközött egy busszal.

Az elsődleges információk szerint egy Ford Focus tartott Tiszavasvári felől Újtikos irányába szombaton 15 óra körüli időben. Szemből a Borsod Volán társaság járata tartott Tiszavasváriba dolgozókat szállított volna, de ekkor csak a sofőr volt a buszon. A nyíl egyenes útszakaszon eddig tisztázatlan okból a Ford átszáguldott a felezővonalon, és nagy erővel a busz orrába vágódott. Az ütközés erejétől a busz megpördült, és keresztbe fordulva félig az út menti csatornába siklott. A gépkocsi az ütközést követően lángba borult, a benne ülő személy azonnal meghalt. Nem sikerült megmenteni a busz vezetőjét sem, a balesetnek ő a második áldozata. A rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására. Az anyagi kár jelentős, az autóból szinte nem maradt semmi. Azt sikerült megtudni a busztársaság területi igazgatójától, hogy a sofőrjük nemrég állt náluk munkába, eddig egy másik társaságnál dolgozott a fővárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában