Helyi közélet

2012.06.21. 15:21

Elballagtak a Képes Gézás diákok

Mátészalka - Szombaton, immár hagyományosan rendezték meg az iskola névadójának, Képes Gézának szobra körül a tanévzáróval egybekötött ballagást.

Mátészalka - Szombaton, immár hagyományosan rendezték meg az iskola névadójának, Képes Gézának szobra körül a tanévzáróval egybekötött ballagást. A rendezvényt szervezők gondos munkáját tükrözte az iskola épületével harmonizáló dekoráció, a produkcióknak helyet adó kisszínpad és a résztvevők számára elhelyezett közel 1000 ülőhely. A műsor hangulatos nyitányaként vonultak be a nyolcadikos osztályok, élükön egy-egy első osztályos diáktársuk, mint naplóvivő felvezetésével.

A nyolcadikosok, Szabadnak születtem című búcsúdalának zárásaként minden ballagó útjára engedte héliumos léggömbjeit. Ezzel adták hírül a városnak, országnak, világnak, hogy a Képes diákok "kirepültek".A műsorszámok színes repertoárját az 1. a osztály diákjainak produkciója zárta, melyben egyik kollégánk saját szerzeményét szavalta egyik kisdiák, majd a megzenésített változatát, rap szóló betéttel előadva örvendeztették meg a közönséget.- írta olvasónk, Paládiné Andi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában