Helyi közélet

2012.06.29. 14:46

Eltűnt a buszváró a kamion alatt Nyíregyházán

Nyíregyháza - Személyi sérüléstől mentes közúti baleset történt péntek délután Nyíregyházán, ami a jelentős kár ellenére is inkább szerencsésnek mondható.

Nyíregyháza - Személyi sérüléstől mentes közúti baleset történt péntek délután Nyíregyházán, ami a jelentős kár ellenére is inkább szerencsésnek mondható.A helyszíni információ szerint egy kamion tartott a Debreceni úton a belváros felé. A Tünde utca előtti kereszteződésnél egy ismeretlen típusú személygépkocsi vágott a kamion elé a záróvonal közelében, a kamion sofőrje fékezett, és oldalra kormányzott, így futott fel a járdára, majd agyon nyomta a kerítés előtt lévő buszvárót.

Óriási mázli, hogy nem várt buszra senki, így nem történt sérülés, mert ellenkező esetben akár tragédia is történhetett volna. A rendőrség eljárást indított a baleset felelősének kiderítésére, és a ronccsá gyűrt buszvárót a városüzemeltetés szakemberei elbontották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában