Helyi közélet

2012.06.11. 13:10

Foci Eb 2012 - Mit jövendöl a jósnő?

Nyíregyháza - Nem könnyű megtippelni ki lehet a labdarúgó Európa-bajnokság végső győztese, így hát egy igazi jósnőt kérdeztünk, ő kit lát esélyesnek.

Nyíregyháza - Nem könnyű megtippelni ki lehet a labdarúgó Európa-bajnokság végső győztese, így hát egy igazi jósnőt kérdeztünk, ő kit lát esélyesnek.Etkát, a nyíregyházi látnokot talán már nem kell bemutatni senkinek, hisz a spiritiszta korábban is feltűnt hasábjainkon. Most azonban olyan kérdéssel fordultunk a mindent látó jósnő felé, ami elsőre komoly gondolkodásra késztette. – Foci??? Még a szabályokat se ismerem – vallja be nevetve Etka, de miután felsoroltuk az EB-n induló csapatok nevét, szinte rögtön rávágta a választ.

– A biztonság kedvéért vetek rá kártyát is, de nem hinném, hogy mást mutatna – mondja, miközben teríti a lapokat és azt ecseteli, hogy a sportfogadások helyett ő inkább szerelmi kötésekkel, rontás- és átoklevétellel, tenyérjóslással foglalkozik.

– Elsőre a portugálok tűnnek a legesélyesebbnek, de az olaszokat is kidobta a kártya. Olasz vagy portugál, de inkább az utóbbi lesz a végső győztes – mondja, majd hozzáteszi: – Egyrészt nő vagyok, akinek fogalma sincs a labdajátékról, másrészt pedig nem kifejezetten ez a szakterületem. Mégis azt súgják a fentiek, hogy a portugálok mellé állnak idén – mondja.

Ezek is érdekelhetik