Helyi közélet

2012.06.20. 12:53

Kistérségi Ifjúsági Találkozó Leveleken

Levelek - Kistérségi Ifjúsági Találkozót rendez P.A.C.I. (Program A Céltudatos Ifjúságért)  nevű pályázat keretében a Leveleki Ifjúságért Egyesület a település sportpályáján július 7-én.

Levelek - Kistérségi Ifjúsági Találkozót rendez P.A.C.I. (Program A Céltudatos Ifjúságért)  nevű pályázat keretében a Leveleki Ifjúságért Egyesület a település sportpályáján július 7-én.A társadalmi megújulás operatív program keretében szervezendő rendezvény célja, hogy a kistérségben és a Leveleken működő ifjúsági közösségek számára lehetőséget teremtsen kapcsolatfelvételre, együttműködésre és a szabadidő hasznos eltöltésére. 

A 15 órától kezdődő program a színpadi produkciókról szól majd, de a fiatalabbakra is gondoltak a szervezők, ezért interaktív gyermekprogramokat is biztosítanak: többek között kézügyességet fejlesztő foglalkozásokat és népi mesterségek bemutatását tervezik. A vidámparki eszközök, a „sátor” diszkó, a fellépő vendégek: Kállay Saunders András, Karpatian Dance, 2Step, Szeleczki Dávid, az ismert Cozombolis zenekar élő koncertje és az éjszakai tűzijáték is mind a leveleki ifjúsági közösség jó működését, aktív munkáját igazolja a rendezvény résztvevőinek. Az egyesület tagjai a lakóhelyükön a Váci Mihály Művelődési Házban már több éve eredményes önkéntes ifjúsági munkát végeznek a fiatalokért. A ifjúsági egyesület rendezvényének támogatója Levelek Nagyközség Önkormányzata. A szervezők mindenkit szeretettel várnak a tartalmas szabadtéri rendezvényre, a belépés díjtalan - tájékoztattaportálunkat Mudri Imre, a Váci Mihály Művelődési Ház és Nagyközségi Könyvtár vezetője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában