Helyi közélet

2012.06.27. 13:05

Totálkárosra tört a Suzuki a 4-es főúton Újfehértónál

Újfehértó - Vissza tudott jönni az út menti árokból a kiskocsi, de összetört Újfehértó határában, a sofőrt kórházba vitték a mentők.

Újfehértó - Vissza tudott jönni az út menti árokból a kiskocsi, de összetört Újfehértó határában, a sofőrt kórházba vitték a mentők.Félpályás útzár lassította a 4-es főút forgalmát szerdán délelőtt Újfehértó határában, egy közlekedési baleset miatt. Az elsődleges információ szerint egy Suzuki Splash tartott Újfehértó felől Nyíregyháza irányába. A 262-es km szelvényben eddig tisztázatlan okból az autó az egyenes vonalvezetésű úton lefutott az aszfaltról és a füves padkán haladt tovább, a sofőr megpróbálhatta visszakormányozni az útra a gépkocsit, de az megakadt, és az oldalán átfordulva került az útra, ahol a részben kitört kerekein állt meg.

A kocsiban ülő személyt a mentők kórházba vitték, a rendőrség fél pályás útzár mellett indított eljárást a felelősség megállapítása érdekében. Az anyagi kár jelentős, a forgalmat a rendőrök terelték, így nem alakult ki dugó. A műszaki mentéshez riasztást kaptak a Katasztrófavédelem tűzoltó egységei.