Helyi közélet

2012.07.28. 15:30

Segítsünk Sanyinak!

Tiszalök - Béres Sándor a tiszalöki Kossuth Lajos Általános és Alapfokú Művészeti Iskola végzős tanulója súlyos betegségben szenved. Sajnos, a várva várt eseményen, a ballagáson már nem vehetett részt.

Tiszalök - Béres Sándor a tiszalöki Kossuth Lajos Általános és Alapfokú Művészeti Iskola végzős tanulója súlyos betegségben szenved.

Sajnos, a várva várt eseményen, a ballagáson már nem vehetett részt.

Helyette a gyilkos kórral vívta és vívja életének meghatározó, sorsdöntő harcát. Jelenleg a debreceni Haematológiai Klinika osztályán kezelik. Szülei egészségi állapotuk miatt járulékból, nehéz körülmények közt élő emberek, akiknek rendkívüli nehézséget okoz a kezelés költségének viselése. Orvosai szerint az egyetlen remény az őssejt-kezelés lehet. A kezelés anyagi hátterének előteremtésére szervezi a tiszalöki Smiley–k zenekar a segélykoncertet, amely július 31-én 16 órától a Hotel Barbizon szabadtéri színpadán lesz (Nyíregyháza–Sóstógyógyfürdő, Szódaház u.14.).

Belépő: A rendezvény megtekintésére szánt összeg ellenében. A bejáratnál kihelyezett gyűjtőedénybe várják a pénzadományokat.

Amennyiben nem tud jelen lenni valaki, de szívesen segítene az alábbi számlaszámon teheti:

Erste Bank: 11600006-00000000-48269548

Egyéb adományokat is szívesen fogadnak!

Info: 30/866-13-62 és 20/491-68-17

Fellépők: Inzsöl Gyula (Csillag Születik - 2010) Zsuzsi és Orsi (Nosztalgia) Jakab Éva (Csillag Születik – 2011) Klippel Dávid (Megasztár - 2010) Kovács Dávid (rapper), Smiley-k zenekar, BandicsQ (X-FAKTOR - 2011) Echonald zenekar, Soundheight 69, Áldás és átok, Fej vagy Írás zenekarok, valamint meglepetés fellépő színesíti a programot.

Huri Valéria

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában