Helyi közélet

2012.08.28. 14:03

Hidat tépett majd árokba borult a meglökött Mazda Nyíregyházán

Nyíregyháza - Árokba borult egy gépkocsi kedden dél körül Nyíregyházán a Tünde utcán, amikor egy másikkal ütközött össze.

Nyíregyháza - Árokba borult egy gépkocsi kedden dél körül Nyíregyházán a Tünde utcán, amikor egy másikkal ütközött össze.A helyszíni információ szerint egy Opel Astra tartott a Kállói út irányából a Debreceni út felé a Tünde utcán, kedden dél körül. Amikor a Tábor utcához közeledett, az autó vezetője balra akart kanyarodni, egy kis gyalogoshídon keresztül a füves terület irányába tartva, ám a manőver idején már egy vele azonos irányba haladó Mazda előzte az Opelt.

A két gépjármű összeütközött, az irányából kitérített Mazda ezután a bal oldali meredek árokba csúszott, eközben egy vashidat darabokra tépett. Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős, ráadásul a felek nem tudtak a felelősségben megállapodni, ezért rendőrt hívtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában