Helyi közélet

2012.09.13. 08:54

Bence hipp-hopp a csúcson

Gávavencsellő - A 17 éves rapper szeretné, ha a mondanivalója és a zenéje sokakhoz juthatna el.

Gávavencsellő - A 17 éves rapper szeretné, ha a mondanivalója és a zenéje sokakhoz juthatna el.Raduly Bence kicentizte és egy méreteset, cirka egymétereset ugrott örömében. A facebookon bukkant rá a Love Jam rapverseny felhívására a Gávavencsellőn élő fiatalember, és mivel a dalszövegíró pályázatot és rapversenyt 8-16 éveseknek írták ki, elérkezettnek látta az időt. Hogy mennyire neki találták ki a korhatárt: pontosan a döntő utáni napon lett 17 esztendős...

A Disney Csatorna és az Animal Cannibals közösen hirdette meg a versenyt. Videó- vagy hangfelvétellel lehetett pályázni, kitétel volt, hogy a dalszövegben szerepeljen három szó: Facebook, boszorkány, tévé. Akiket kiválasztottak, a döntőben az Animal Cannibals előtt rapelhettek. Szörnyű tragédia árnyékolja be Bence életét. Nyolc éves volt, amikor közlekedési balesetben elvesztette bátyját, ráadásul ő is a helyszínen tartózkodott. A traumát képtelenség kiheverni, az akkor történtek kihatnak a dalszövegeire is.

– Olyan zenészcsaládból származom, hogy még ükszüleim elődei is ezzel foglalkoztak. Tehát benne van a véremben a hajlam, ez genetika – mondta a tokaji Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium XI/c osztály informatika szakos diákja. – A barátaimnak rendszeresen bemutatom a friss szerzeményeimet, egyébként is szeretek az iskolába járni. Célom, hogy főiskolán vagy egyetemen tanuljak tovább. Ez az elsődleges, és persze, a zene, hiszen hip hop és rap zenén nőttem fel, ez az életem. Eddig is felléptem már különböző rendezvényeken, ezután is lenne rá kapacitásom. Szeretném, ha a mondanivalóm és a zeném minél több fiatalhoz juthatna el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában