Helyi közélet

2012.09.26. 18:17

Iskolapadba ültek a gölleszes pedagógusok

Nyíregyháza - Nem érték be a meglévő tudással, új képzettséget szereztek.

Nyíregyháza - Nem érték be a meglévő tudással, új képzettséget szereztek.Bár hosszú évek óta állnak a katedrán, úgy döntöttek, újra iskolapadba ülnek egy-egy felsőoktatási képzés erejéig. A nyíregyházi Göllesz Viktor Speciális Szakiskola, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Intézmény négy pedagógusa – élve a 15 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott Tanulva a jövő oktatásáért című pályázat lehetőségével – elismerésre méltó eredményt ért el a közelmúltban.

Harasztiné Laczkó Beáta a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi Karán teljesítményértékelési és minőségfejlesztési feladatokra felkészítõ pedagógus szakvizsgát tett, Hensperger Erika és Márkus Zoltán a BME GTK Műszaki Pedagógiai Tanszék Regionális Konzultációs Központban közoktatási vezetõ képzésen, Berencsi Csaba a BGF Kereskedelmi Vendéglátói és Idegenforgalmi Fõiskola Kar közgazdász tanár mesterképzési szakán teljesített sikeresen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában