Helyi közélet

2012.10.26. 08:06

Ruhasegély Tiszavasvári és Fulókércs településekre

Tiszavasvári, Fulókércs - A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány és a Karitáció Alapítvány Szegedről egy tonna használt átmeneti és téli ruhával segíti a borsodi Fulókércs és a szabolcsi Tiszavasvári települések rászorultjait.

Tiszavasvári, Fulókércs - A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány és a Karitáció Alapítvány Szegedről egy tonna használt átmeneti és téli ruhával segíti a borsodi Fulókércs és a szabolcsi Tiszavasvári települések rászorultjait.Az egyre hidegebb napokban sokaknak egyre nehezebb a család, az apró gyerekek felruházása. A segítő alapítványok szociális hálója a kihűlés ellen küzd és a felzárkóztatást segíti.

Fulókércsen Mata Zoltán, Tiszavasváriban Horváth Zoltán helyi segítők veszik át a 2012. október 26-án (pénteken) Szeged városból érkező és nagy segítségnek számító ruhaadományokat. Az alapítványok várják a további segíteni szándékozó lakosok, települések, cégek, szervezetek felajánlásait, melyeket a segélyszervezetek a legrászorultabbak között osztanak szét. A támogatást (ruhát, cipőt, kabátot, élelmiszert) felajánlók a [email protected] címre írott levélben jelezhetik segítő szándékukat. A "Mátrix Segélyalap" OTP. 11735005-20553634 számlaszámára a téli segítségnyújtáshoz befizethető pénzbeli hozzájárulás is. A támogató programsorozat célja, hogy lehetőleg senki se maradjon a hideg téli időszakban télre való nélkül. Hisszük, hogy együtt csodákra vagyunk képesek, így a legkisebb segítség is sokat jelent!

Szegeden a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ (www.centerke.hu) továbbra is várja a ruháért, cipőért jelentkezőket, illetve azokat is, akik ruháikat szeretnék teljesen ingyen csereberélni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában