Helyi közélet

2012.10.05. 11:36

Teljes útzár a Nyírszőlősi úton történt karambol miatt

Nyíregyháza - Péntek délelőtt három személygépkocsi karambolja miatt volt teljes szélességében lezárva a Nyírszőlősi út.

Nyíregyháza - Péntek délelőtt három személygépkocsi karambolja miatt volt teljes szélességében lezárva a Nyírszőlősi út.Az elsődleges információ szerint egymás mögött haladt egy darabig Nyírszőlős irányából Nyíregyháza felé egy zsákokkal megrakott utánfutót vontató Suzuki, mögötte egy Ford, amögött egy Opel és hátul egy Renault. A Kincs közt elhagyva az egyenesben a Renault vezetője előzésbe kezdett, ám az Opel vezetője szintén előzni próbált és balra húzódás közben meglökte a Renault oldalát. Ez utóbbi lefutott a baloldali padkára, majd a visszatérő manőver során körülautózta a Fordot, és nekiment az utánfutónak. A vontatmány leugrott a Suzuki vonóhorgáról és felborult, a Renault megpördült a tengelye körül, a váratlan impulzussal felgyorsított Suzuki pedig a bal oldali padkán és a kerékpárúton átvágva egy kerítést szakított le, majd a kertbe futva állt meg a fenyők között.

Személyi sérülés nem történt, ami szinte csoda, az anyagi kár jelentős. A rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítása érdekében. Ezzel egy időben a Szegfű utcán, és az Inczédy soron történt koccanásos baleset, értesülésünk szerint Gégény közelében két órával korábban tehervonat gázolt el hat birkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában