Helyi közélet

2012.11.28. 15:43

Funkcióbővítő fejlesztési tervek Záhonyban

Záhony - A funkcióbővítő integrált fejlesztések című ÉAOP pályázati kiírásra készítenek ezekben a hetekben komplex terveket a határvárosban.

Záhony - A funkcióbővítő integrált fejlesztések című ÉAOP pályázati kiírásra készítenek ezekben a hetekben komplex terveket a határvárosban.Az elképzelések szerint sikeres pályázat esetén a József Attila út és a környezete jelentős mértékben megújul. A művelődési ház és az általános iskola közötti beépítetlen területen közparkot alakítanának ki sétányokkal, pihenőpadokkal, a tanoda előtt szabadtéri színpad, játszótér, Dr. Béres József emlékpark, rendezvénytér létesülne. Ezzel párhuzamosan felújítanák a József Attila út és a járdák burkolatát. A pályázat lehetőséget kínálna az általános iskola udvarának rendezésére és a városházával átellenben lévő közösségi épület rekonstrukciójára.

A több száz milliós beruházás teljes egészében uniós forrásból valósulna meg és meghatározó módon befolyásolná a városképi arculatot is.

Tancsik Róbert

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában